Recording

 

Bij het opnemen van muziek gaat het allemaal om het vastleggen van een performance. De manier van het spelen en het gevoel wat je daar mee overbrengt is er niet in te "mixen". Het is essentieel dat dit gevoel in de opname wordt overgebracht. Tijdens de studiosessie gaan we samen kijken hoe we deze performance het beste kunnen vastleggen. Dit kan voor elk project anders zijn, maar samen gaan we er alles aan doen om dat te bereiken. Betekent het dat we de hele studio moeten verbouwen, dan doen wij dat ook. Bij Bold Studios doen we er alles aan om dat wat wij horen en voelen over te brengen op een kwalitatieve opname.

Als dat hele plaatje klopt zijn er nog de juiste instrumenten nodig. In onze studio is het mogelijk om allerlei soorten instrumenten rechtstreeks op te nemen en uit te versterken. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal instrumenten in onze studio, deze kunnen altijd gebruikt worden tijdens een sessie in onze studio. Benieuwd naar alle instrumenten die wij ter beschikking hebben? Neem een kijkje op onze gear pagina (link).

Om te zorgen dat de performance en de gebruikte instrumenten het beste tot hun recht komen is het belangrijk om gebruik te maken van gepaste opnametechnieken. Denk daarbij aan converters, koptelefoon systemen, microfoons en een goede akoestiek in de live - en control room. In onze opnamestudio beschikken wij over zowel vintage als nieuwe technieken om het beste uit jouw opname te halen. Door onze kennis en voorzieningen te bundelen slagen wij erin om hoogwaardige opnames te maken die het gevoel van jouw muziek vastleggen. Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een studiosessie inplannen? Neem contact met ons op!