Mixing

 

Wanneer de opnames zijn afgerond rest nog het afmixen en het eventueel editen. Beide professies voeren we bij Bold Studios graag uit. Bij het mixen zorgen we ervoor dat alles tot een coherent geheel wordt gevormd dat mooi bij elkaar past. Om dit te bereiken maken wij gebruik van: EQ-ing, volumeafstemming, effecten en nog vele andere middelen. De mogelijkheden zijn hierbij net zoals bij het maken van muziek eindeloos.  Zowel de opname als het mixen doen wij in ProTools 12, in combinatie met een uitgebreide plug-in bibliotheek beschikken wij over alle software om jouw studioproject te realiseren. 

 

Naast technologie komt er een stukje creativiteit bij kijken. Om het beste uit een opname te halen betekent het dat je soms anders moet werken dan voorheen. Daarbij gaat het om smaak, niet iedereen vindt hetzelfde mooi en het is het belangrijkst dat jij tevreden bent met het resultaat. Daarom bieden wij altijd 3 revisies bij een mixopdracht. Dit houdt in dat de eerste mix wordt gemaakt, waar je dan nog 3 keer feedback op kan geven. Wij zijn bij Bold Studios zeker van onze inleving in jouw muziek en dat merk je. Zo merken wij doorgaans dat deze revisies door een goede afstemming amper nodig zijn.

 

In de meeste gevallen doen wij het mixen in onze eigen tijd en word je online op de hoogte gehouden van de vooruitgang. Echter is het ook mogelijk om de finale mix samen te maken in onze muziekstudio. Samen gaan we dan luisteren naar de mix en kan je in real-time aanpassingen maken naar jou wensen. Wil je meer weten over het mixen in onze studio? Neem contact met ons op!