Oefenruimte

Bij Bold studios is het ook mogelijk¬† om de opname ruimte te huren voor repetities. Dit kan s’avonds door de weeks vanaf 20:00.

De ruimte is ongeveer 27 m2 groot, en je kan er gebruik maken van het volgende: drumstel (standaard excl bekkens), Marshall vs100 + 4x 12 cabinet, Trace ellitot bass amp + 1x 18inch cabinet, zang installatie + de benodigde microfoons. Mocht er een extra gitaarversterker nodig zijn is dit ook mogelijk.

De ruimte is akoestisch behandeld en klinkt erg fijn. Ook kun je gebruik maken van de ruime lounche voor wat ontspanning met wat drinken. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Het grote voordeel van repeteren bij Bold Studios is dat je kunt sparen voor kortingen op opname dagen. Zo kun je al kennis maken met de studio en de engineer.

 

Tarieven:

Ma t/m Vrij ; 40 euro per 3 uur. (vroegste optie is 20:00)

Ook mogelijk;
demo opname tijdens de repetitie. Gaan jullie bijvoorbeeld de studio in of wil je nu eens weten hoe jullie klinken?
Jullie gaan gewoon repeteren  (3uur) en jullie kiezen vervolgens een uur uit waar je wilt opnemen. De microfoons staan klaar, en jullie gaan gewoon te werk als met een normale repetitie. Alles wordt afzonderlijk opgenomen en in de controle kamer maakt de engineer een live mix. Einde van de avond ga je naar huis met een demo opname van jullie setlist. (geen aanpassingen achteraf mogelijk, er worden geen multitrack opnames gemaakt (wil je dit wel, neem dan even contact op!))

 

Marshall valvestate
Trace elliot bass amp
Marshall 2x12
Trace elliot
previous arrow
next arrow
Recording room
recording room2
Drumstel
Repetitie
previous arrow
next arrow

Reacties gesloten.